Onze kraamzorg

Wij geven jou en je kindje de beste start. Onze kraamzorg heeft als doel om jullie een zorgeloze kraamweek te bezorgen, waar je met veel plezier op kunt terugkijken op deze bijzondere periode.

Onze kraamverzorgenden zijn experts op het gebied van moeder- en kindzorg. Ze bieden niet alleen professionele ondersteuning, maar ook warmte, begrip en empathie.

Tijdens de kraamweek staat het welzijn van zowel de moeder als de baby centraal. Onze kraamverzorgenden bieden praktische hulp en advies bij de verzorging van jullie pasgeboren kindje. Ze begeleiden je bij het geven van borst- of flesvoeding, helpen bij de dagelijkse verzorging en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast monitoren ze de gezondheid en ontwikkeling van de baby en bieden ze ondersteuning bij het herstel van de moeder.

KRAAMZORG AANVRAGEN

Zwanger? Van harte
gefeliciteerd!

ONZE OUDERS VERTELLEN / REVIEWS

4.5/5

"Onze kraamweek was echt pittig met onze tweeling. We zijn erg verwend en we hebben heel veel van haar geleerd. We kijken met een heel fijn gevoel terug op de eerste liefdevolle week met onze babies"

Tim & Sanne

5/5

Super fijne kraamzorg gehad. Seher was echt een topper. Ze begreep onze behoeftes en heeft geweldige zorg gedragen voor ons en onze kleine meid.

Fariba & Murat

Over kraamzorg Bèbè

Kraamzorg Bèbè is een Arnhemse kleinschalige en ervaren organisatie waar persoonlijke aandacht centraal staat. Je kan bij ons rekenen op persoonlijke zorg en aandacht voor het hele gezin. Jullie wensen staan hierbij centraal! Ons team bestaat uit een mooie mix van verschillende culturen. Ons doel is om jullie een zorgeloze kraamweek te bezorgen, waar je met veel plezier op kunt terugkijken.

Kraamzorg Arnhem

LEES MEER

Over wat je kan verwachten voor,
tijdens en na je bevalling

Kraamzorg Bèbè heeft 5 sterren beoordeling op Google gebaseerd op 50+ reviews!