Reviews

Ontdek wat onze ouders zeggen

Kraamzorg Bèbè heeft 5 sterren beoordeling op Google gebaseerd op 50+ reviews!

REVIEWS VIA DE WEBSITE VAN KRAAMZORG BÈBÈ

5/5

Super fijne kraamzorg gehad. Seher was echt een topper. Ze begreep onze behoeftes en heeft geweldige zorg gedragen voor ons en onze kleine meid.

Fariba & Murat

4.5/5

"Onze kraamweek was echt pittig met onze tweeling. We zijn erg verwend en we hebben heel veel van haar geleerd. We kijken met een heel fijn gevoel terug op de eerste liefdevolle week met onze babies"

Tim & Sanne

5/5

Seher was de kraamverzorgster na mijn 1e bevalling. Ik heb haar als een zeer betrouwbare en erg behulpzame persoon leren kennen. Ik had een hele zware en traumatische bevalling achter de rug. Seher heeft mij na het ontslag uit het ziekenhuis de eerste week na mijn bevalling er doorheen gesleept! Zij heeft mijn dochtertje en mij op nummer 1 gezet qua zorg! Los van de goede zorgen heeft ze ons ook veel geleerd. Momenteel ben ik zwanger van de 2e en zal in januari 2023 bevallen. Ik kijk ernaar uit dat ik weer door Seher verzorgd zal worden! Middels deze weg wil k ook Fadime bedanken voor haar goede zorgen. Zij heeft mij destijds bijna dagelijks gebeld om te checken hoe het ging en zelf automatisch mijn kraamhulp verlengd met een aantal dagen vanwege de gebeurtenissen tijdens mijn bevalling. Kortom, ik raad Kraamzorg Bèbè iedereen aan! Bij hen ben je in goede handen!

Selma Kosker-Keles

5/5

Wat een fijne kraamtijd hebben wij met Bebe gehad! Goede afstemming, bruikbare tips, zorg met oog voor mij, maar ook onze oudste én zelfs papa kwamen niets te kort! Aanrader!!!

Marcella

Meld je gemakkelijk en snel bij ons aan.

Volg ons op social media

Volg ons op Instagram

Geef je like op Facebook

Neem contact op

We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

info@kraamzorgbebe.nl

026-7850901

Kraamzorg Bèbè
Delta 1F

6825 ML Arnhem